Webinar : Wist u dat een camera meer kan dan alleen beveiligen?

11-01-2021

Of het nu gaat over het beveiligen van een bouwwerf, een productie-omgeving of gemeentelijk domein, de slimme camera’s van View And Integrate gaan een stap verder en bieden u tal van mogelijkheden. We vertellen er graag meer over in ons webinar van 25 februari 2021.

We gaan van start om 15u30 stipt en geven u eerst een algemeen overzicht van de verschillende camerasystemen die we met View And Integrate inzetten. Wanneer u sluikstorters wil opsporen is de CAMOUCAM het meest geschikt, terwijl onze COMPACT camera op de lichtmast of een bouwkraan dan weer veel mogelijkheden biedt op bouwterreinen alsook goed hun nut bewijzen in productie en industriële omgevingen.

Vervolgens stellen we V-CAP voor, het intelligente Camera Applicatie Platform dat door View And Integrate ontwikkeld werd. Met dit platform transformeren we camerabeelden naar bruikbare informatie, die goed kan ingezet worden voor werfopvolging, timelapse generatie, het verrijken van bouwdossiers, …

Bart Motte, IT-manager van Willy Naessens Group, zal als gastspreker toelichten hoe zij dagelijks gebruik maken van de verschillende oplossingen van View And Integrate en hoe dit vervolgens resulteert in efficiëntere processen binnen hun organisatie. Efficiëntere werfopvolging resulteert immers direct in lagere werkingskosten en levert aanzienlijke tijdsbesparingen op voor werf- en projectleiders.

Vervolgens lichten we een tipje van de sluier op waarbij we een preview geven van onze nieuwste ontwikkelingen. Op het einde voorzien we de mogelijkheid om vragen te stellen. We sluiten af om 16u30.

De deelname aan het webinar is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via https://viewandintegrate.be/event.

Kan u er niet bij zijn op 25 februari maar ontvangt u graag meer informatie over onze producten, contacteer ons dan via https://viewandintegrate.be/contact of stuur een mailtje naar info@viewandintegrate.be

Schrijf nu in voor ons webinar !