V-CAP: Slim en snel online uw werven opvolgen !

20-12-2020

Met V-CAP bewijst View And Integrate dat wij meer bieden dan enkel camera-bewaking.

V-CAP (View and Integrate Camera Applicatie Platform) is een uniek digitaal platform, ontwikkeld door View And Integrate zodat u méér kan halen uit de beelden die u maakt.
Voor onze klanten in de bouwsector betekent V-CAP een nieuwe, efficiëntere manier van werfopvolging.

Dankzij het V-CAP platform worden bouwprojecten overzichtelijk. Vanop elke locatie kunnen beelden en informatie over het bouwproject opgevraagd en geanalyseerd worden. Deze informatie kan gebruikt worden om de voortgang van het project vast te leggen, de operationele werkzaamheden te onderzoeken en verbeteren en om de veiligheid te garanderen.


Verschillende partijen gerelateerd aan een project kunnen (tijdelijk) toegang krijgen tot deze informatie. De beelden kunnen eveneens gebruikt worden voor het opstellen van een timelapse van een project.


Bovendien zorgt V-CAP ervoor dat projectleiders hun tijd veilig en efficiënt kunnen besteden. Lange verplaatsingen naar werven worden vermeden, eveneens de onnodige contacten die een werfbezoek met zich meebrengt. Met V-CAP kan de werf overal en ten alle tijden in een veilige omgeving worden opgevolgd.

Ontdek hier alle voordelen van V-cap