Over camerahuren

Camerahuren.be verhuurt camerasystemen die de beelden registreren en doorsturen naar de ons online platform (de cloud).  Dit is dus een verscheidenheid van toestellen die we verhuren (mobiele box op 220V, mobiele box op batterij, container op 220V, container op batterij, permanente installaties, anpr camera's, ...). 


Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Snel en overzichtelijk platform

De systemen capteren beelden van de omgeving.  Lokaal op de systemen is opslagcapaciteit aanwezig waardoor de beelden zowel lokaal op het toestel (tijdelijke opslag op een SD-kaart) als in de cloud bewaard worden.  Bij vooringestelde gebeurtenissen worden de beelden doorgestuurd naar het software platform (cloud).  Events kunnen van het type motion, timer, pt-ronde of anpr zijn en kan u raadplegen in de software onder de EVENTS menu.  Hier kan u snel foto's en opnames bekijken.  De conditie, status van de systemen worden ook doorgestuurd (temperatuur, gps-positie, bereik, ...).  Tussen de hardware en de software zit een beveiligde geavanceerde VPN verbinding.

Overzicht van de functionaliteiten

 

Quickview

Snel overzicht van meerdere camera's en beelden

Gebruikersbeheer

Voeg personen aan de platform toe die de beelden kunnen bekijken

Rollenbeheer

Bepaal welke personen welke beelden mogen zien. (projectmanager, architecten, ...)

Film van 10 of 60 seconden

Genereer automatisch 10 of  60 seconden beeldmateriaal na een trigger

Inregelen van camera's

Inregelen van camera's vanop afstand. Pan- tilt- zoom functies, reactietijd, ...

Accessoires

ANPR camera's voor het herkennen van nummerplaten

Notificatiebeheer

Ontvang realtime berichten op mail en sms bij calamiteiten.

Case-Generator

Leg automatisch een dossier aan bij bijvoorbeeld sluikstorten

Quickview

Quickview laat toe om snel en efficiënt alle beelden te raadplegen.  Onderaan wordt een overzicht gegeven van de verschillende foto's op een tijdsas.  Hiermee heeft u In een paar seconden een ganse dag geanalyseerd.  

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

PTZ Ronde Functionaliteit

Onze systemen zijn uitgerust met een PTZ camera.  Met één camera kunnen meerdere posities ingesteld en gesuperviseerd worden.  De PTZ-ronde functionaliteit kan dure bemande controlerondgangen vervangen, waardoor de kosten enorm gereduceerd kunnen worden.  

Camerahuren.be uw partner voor videobewaking

Wij helpen u een "oogje" in het zeil te houden.

Timelapse

Via de timelapse functionaliteit kunnen beelden eenvoudig samengesteld worden tot een timelapse.   De camera neemt periodiek beelden dewelke gebruikt worden voor de timelapse.  Timelapses kunnen eenvoudig bekeken en gedownload worden.   

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Case management

Case Management laat toe om alle relevante beelden en filmpjes te bundelen tot een dossier.  Vervolgens kan alle relevante informatie van een dossier gedownload worden, ofwel beschikbaar gemaakt worden voor de bevoegde instanties (vb. sluikstorten, diefstal van een kraan op een werf, ...).